3 May, 2018

PhotoKhata

PhotoKhata - маленьке життя у Карпатах.

Настав час ділитися фотографіями та емоціями з мого МК в рамах Photokhata. 

Photokhata це табір для весільних фотографів, який ми зібрали та провели разом з чудовими спікерами Юрою Шевченко, Андрієм Грібовим і Анною Горбенко.

Команда учасників формувалась дуже хаотично та швидко, до нас приїхала практично вся Україна. Фотографи з Івано-Франківська, Хмельницького, Житомира, Луцька, Харкова, Одеси і Києва. Зібрались люди, які за тиждень життя під одним дахом стали справжніми друзями. 

Карпати неймовірні - кожен приїхав і взяв частинку того, що шукав: хтось спокій, хтось краєвиди, хтось отримав знання та перезавантажився. 

Так круто набирати висоту, в прямому та переносному сенсі, щоденні походи у гори, які з кожним кроком відкривали нові обрії та давали неймовірне натхнення. Вечірні вогнище, пісні та ігри. Нейомвірне зоряне небо, яке в даличині від міст опускається до кінчиків пальців. Смачна гуцульська кухня та неймовірні ранкові чаювання на балконі.

І я звісно дуже радий, що зміг попрацювати з Сашою і Колею - парою яку я вже знімав в рамках їхнього весілля у Львові. Цього разу у нас був інший фоні і інші завдання. Було справді тяжко піднимітись на вершину, хотілось застати найкраще сонечко. Це нам вдалося і результат вийшов дуже хорошим. Як мінімум - фото дня на Mywed як максимум чудові спогади про подорож у Карпати. 

Величезне дякую моделям, Саші і Колі за витримку і що просто дійшли до вершини)). Ви дуже красиві і я знаю, що якби у нас було більше часу ми б ще дуже дуже багато чого зфотографували. 
Поміж тим ми відкрили для себе нове чарівне місце і я з великим задоволенням переглядаю світлини сповнені тепла і вашої любові!


Дякую всім хто долучився до організації зйомки:
Стиль Marina Kovalchuk
Сукня Apilat
MUAH Надія Кіщук
Букет Kvitna

Переглянути серію можна у галереї

Я бачив як за кілька днів з людей з різних куточків України виросла справжня команда! Дякую всім за ці дні! Ви круті!